Vocile animatorilor postului Radio Millenium

Vocile animatorilor postului de Radio Millenium s-au facut auzite pentru prima data pe 1 Decembrie 1999. De atunci Radio Millenium Romania emite non stop la o calitate superioara, aducand un strop de bucurie ascultatorilor din tara si din strainatate. Inca de la inceput am promovat un format de nisa, ne-am axat pe muzica de distractie Populara si Manele de calitate, animatie si emisiuni tematice care sa fie accesibile si pe gustul unui numar cât mai mare de ascultatori de toate vârstele si profesiile.

Radio Millenium este un post ce urmareste sa promoveze atat muzica populara consacrata cat si noii artisti oferind totul gratuit.

Postul nostru de radio se poate mândri cu o foarte buna colaborare cu artistii de muzica populara din Romania.

Conform audientelor shoutcast.com  realizate de-a lungul timpului, Radio Millenium Romania a fost si ramane postul cu muzica populara numarul 1 ca numar de ascultatori unici (IP-uri) in orice moment al zilei.

Asculta si tu Radio Millenium Romania online si vei avea parte de emisiuni interactive, distractive si muzica de cea mai buna calitate. La noi chiar orice zi e sarbatoare!

Lasă un răspuns